Sandheden er en by i Indien – forord til bogen ‘Jesus har aldrig levet’

Tilbage i sensommeren spurgte oversætter Niels Jørgen Lindtner mig, om jeg kunne have lyst til at skrive et forord til hans fordanskning af briten Geoff Roberts bog Jesus 888, som han uden held havde forsøgt at få en repræsentant for den danske folkekirke til at forholde sig til. Jeg sagde – selvfølgelig – ja tak til opgaven.

Og i (så vidt jeg husker) oktober 2020 udkom så den danske bog på forlaget Indblik – under den umisforståelige titel Jesus har aldrig levet.

: :

I dag kom jeg i tanke om udgivelsen og fik lyst til at sprede det glade budskab og dele mit forord med alverden – måske der sidder nogen derude, som kunne få lyst til at læse bogen:

– – – – –


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –